TRANSFORMATOR

je grupa umetnica i profesionalaca iz različitih oblasti, koje veruju da su umetnost i život jedno. Zajedno stvaramo i realizujemo svoje ideje i projekte u različitim kontekstima.

O NAMA

Mi verujemo da je uz pomoć umetnosti i kulture moguće transformisati stvarnost i podsticati individualni i društveni razvoj.

Osnovni cilj udruženja je uključivanje svih grupa građana i građanki u umetničke aktivnosti, koje su prvenstveno bazirane na pozorištu, performansu i plesu, i podsticanje razvoja njihovih stvaralačkih kapaciteta.

Mi se borimo za društvo u kojem svi ljudi imaju pravo na stvaralaštvo i u kojem mogu iznova i neprestano da stvaraju svoj život i zajednicu u kojoj žive.

2012. psihološkinje Vera Erac i Svetlana Kijevčanin i glumice Mirela Pavlović, Valentina Kovač i Draženka Čelebićanin odlučile su da osnuju udruženje građana Transformator, koje su u februaru 2013. i registrovale. Ono je rezultat naše saradnje na nekoliko projekata (počevši od 2007). Ideja o zajedničkoj platformi rodila se 2010., iz želje da svoj rad učinimo pristupačnijim i vidljivijim.

Transformator je zamišljen kao široka platforma koja nam daje prostor za različite forme istraživanja i rada. Zajedno sa vama osmišljavamo radionice, treninge, predstave, performanse, kreiramo PR događaje.

Transformator | Platforma za transformaciju stvarnosti putem umetnosti

Sajt je u izradi, a ako želite da nas kontaktirate, sledite link  

ŠTA RADIMO?

PLES, DRAMA, GLAS, PSIHOTERAPIJA
“ Pozorište je oblik znanja... može nam pomoći da izgradimo sopstvenu budućnost, umesto da je samo čekamo. ” Avgusto Boal

Pomažemo vam da događaje i ljude sagledate iz drugog ugla, igru shvatite kao novi izvor moći, a kreativnost kao vrednog saradnika koji vam uvek stoji na raspolaganju. Naša specijalnost su transformacija i osvežavanje vaše percepcije, razigravanje vaše mašte.

Zajedno sa vama osmišljavamo radionice, treninge, predstave, performanse, kreiramo PR događaje.

Postojeće transformišemo u sanjano. 

KONTAKT

Hvala na pitanjima, izjavama, sugestijama!
Trudimo se da odgovorimo što brže, ali imajte strpljenja ako potraje par dana dok vam ne odgovorimo, pogotovo što je period godišnjih odmora.

ADRESA

Naše aktivnosti
se odvijaju na više lokacija
u Beogradu i Novom Sadu

Email:

glavni: centrala@transformator.rs
Sklopka: grupaAkt@gmail.com

Telefoni

Mrdaonica: (064) 613-5899
Sklopka: (063) 7297-381
Psihodrama: (063) 7297-381